TJK - VIIKKO 6

Tiistaina aamusta pyyhin patjan, imuroin matot ja pädit. Muuten päivällä olin kassalla ja ohjeistin ensikertalaisia. Kiipeilin myös jonkun verran. Työaikani oli 12-19.
Keskiviikkona aamulla pyyhin patjan ja imuroin eteisen maton. Olin kassalla ja ohjeistin. Työaikani oli 12-19.
Torstaina pyyhin tottuneesti patjan, avasin ulko-oven ja kassan. Olin kassalla päivän aikana sekä ohjeistin. Autoin synttäriporukalle oikean kokoisia kiipeilykenkiä jalkaan. Kiipeilin myös jonkun verran. Työaikani oli 12-19.
Perjantaina pyyhin patjan aamulla ja vein vessoihin käsipaperia, kun se oli loppunut. Olin kassalla päivän aikana. Tein myös näyttösuunnitelmani kun oli rauhallista. Työaikani oli 12-19.

Toimintaympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä huolehtiminen :

Aamuisin patjan pyyhkiminen, imurointi hallissa, vessoissa ja pukuhuoneissa sekä kenkähyllyn järjestely ovat tärkeitä. Huolehdin myös jos keinutuolien päällä olevat peitot ovat huonosti tai tippuneet kokonaan, laitan ne paremmin paikoilleen. Jos päivän aikana on synttäriryhmä, niin yläkerta siivotaan huolellisesti jokaisella kerralla (eli imuroidaan ja pestään lattiat, pyyhitään pöydät ja penkit). Tiskillä olevat tavarat pidetään järjestyksessä ja pyyhitään pölyt.

Asiakkaiden vastaanottaminen ja ohjaaminen :

Kun asiakas tulee sisään moikkaan hänelle. Jos sisään tulee vuosijäsen niin en mene kassalle vaan moikkaan hänelle ja saatan puhua muutaman sanan hänen kanssaan. Jos sisään tulee henkilö jota en tunnista niin menen heti kassalle ja kyselen ovatko he tulemassa kiipeilemään. Yleensä he ovat varsinkin jos mukana on lapsia. Jos on lapsia kyselen minkä ikäisiä he ovat joten osaan myydä heille oikean hinnan. Välillä myös tulee asiakkaita jotka ostavat vain lahjakortin tai 10 kortin. Silloin kerron niistä tarvittavat tiedot heille. Ohjaan aina ensimmäiseksi mistä löytyy pukuhuoneet ja kysyn haluavatko he lukollista kaappia. Kun he ovat tulleet pukuhuoneista ohjaan kenkien valitsemisen ja sen jälkeen kerron kiipeilystä ja säännöistä, ennen kun he pääsevät kiipeilemään.

Yhteistyö eri osapuolten kanssa : 

Työkavereiden kanssa tulen hyvin toimeen ja juttelenkin heidän kanssaan paljon. Asiakkaiden kanssa tulee juteltua jonkun verran, yleensä kun neuvon heitä joillain reitillä jos vaikuttaa että siinä on hankaluuksia. Tiistaisin ja torstaisin tulee juteltua aika paljon kuntokiipeilijöiden kanssa. Myös vuosijäsenten ja asiakkaiden jotka käyvät usein tulee juteltua jonkun verran. Monia kiinnostaa miksi olen täällä ja sitten kerron että olen työssäopissa ja sitten he kyselevät jonkun verran koulusta ja ihmettelevät mitä matkailuala oikeasti on kun luulevat että se on pelkästään tyyliin matkaoppaana olemista.

Kommentit

  1. Hei Oona, työtehtävät taitavat olla jo tuttuja. Hienosti autat ja ohjaat asiakkaita sekä teet esivalmisteluita. Kiva, kun olet ottanut mukaan noita aiheita facesta ja kirjoittanut niistä huolellisesti ja ajatuksella, kiitos :) Tsemppiä jatkoon :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SEIKKAILUMATKAILU

ASIAKASPALVELIJAN ULKOINEN OLEMUS

VILLI- JA LUONNONYRTIT