TJK - VIIKKO 5

Tiistaina päiväni alkoi patjan pyyhkimisellä, imuroimisella ja kenkähyllyn järjestämisellä. Ei oikeastaan tapahtunut mitään erikoista. Olin jonkun verran kassalla ja ohjeistin. Työaikani oli 12-19.
Keskiviikkona päiväni alkoi taas patjan pyyhkimisellä, kenkien järjestämisellä ja mattojen imuroimisella. Tänään olin kassalla, mutta ei tarvinnut ohjeistaa muuta kun kerran kiipeilijöitä joille laji on tuttu, mutta paikka ei, joten kerroin mistä löytyy pukkarit, kengät ja hyvät lämmittelyreitit. Pesin ja imuroin myös lämmittelyalueelta matot joissa pidetään painoja yms. Sen jälkeen innostuin siivoomisesta ja järjestelin ja siivosin koko lämmittelyalueen ja lasten leikkialueen. Työaikani oli12-19.


Torstaina aamulla pyyhin patjan, avasin kassan, imuroin ja laitoin kengät paikoilleen hyllyyn. Päivän aikana olin kassalla, ohjeistin, kiipeilin myös jonkun verran sekä juttelin kuntokiipeilijöiden kanssa, kun he ovat tulleet jo tutuiksi. Työaikani oli 12-19
Perjantaina pyyhin patjan ja avasin kassan. Olin kassalla ja ohjeistin päivän aikana. Työaikani oli 12-19.
Lauantaina olin kassalla ja ohjeistin päivän aikana. Siivosin myös yläkerran illan synttäriporukkaa varten. Kun he saapuivat autin heitä valitsemaan oikean kokoiset kengät jalkaan. Työaikani oli 12-19. 

Kommentit

  1. Hei Oona, ja totuttuun tapaan taas on viikon alussa tekstiä ja kuvia tjk:stasi, hienoa :) Siistiä jälkeä on tullut siivoustöittesi seurauksena. Jos haluat, niin ota luokan facesivuilta sisältöaihe-ehdotuksia blogiisi. Laitoin niitä sinne, kun tjk:nne alkoi. Tsemppiä jatkoonkin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SEIKKAILUMATKAILU

ASIAKASPALVELIJAN ULKOINEN OLEMUS

VILLI- JA LUONNONYRTIT