TJK - VIIKKO 4

Tiistaina aamuni alkoi hyvin tutuksi tulleella tavalla, eli patjan pyyhkimisellä, hallin ja pukkareiden  imuroimisella, kassan ja oven avaamisella. Järjestin ja täytin myös aikani kuluksi limpparikaapin. Tänään ei ollut kauheasti ohjeistamista, kun oli sen verran hiljainen päivä. Työaikani oli 12-19
Keskiviikkona oli hyvin hiljainen päivä auringonpaisteen ja keväisen ilman takia, joten päivä oli aika hiljainen. Pyyhin ensinksi patjan ja imuroin matot. Laitoin myös kenkähyllyyn kengät, jotka olivat jääneet eilen laittamatta hyllyyn. Päivän aikana ei oikeastaan tarvinnut olla kassalla juurikaan tai opastaa. Pesin ja pyyhin kenkähyllystä myös kaiken pölyn ja lian, sekä järjestin kengät hyllyyn oikean parin kanssa oikeaan laatikkoon siististi. Työaikani 12-19
Torstaina taas aamusta pyyhin patjan ja avasin kassan. Olin kassalla jonkun verran myös, ja ohjeistin muutaman kerran. Juttelin ja neuvoin tänään kuntokiipeilijöiden kanssa, joka oli mukavaa. Työaikani oli 12-19.
Perjantaina oli aika samanlainen päivä, kun muinakin päivinä. Pyyhin aamulla patjan, järjestin kenkäkaapin, imuroin, olin kassalla ja ohjeistin. Työaikani oli 12-19.
Lauantaina olin kassalla ja ohjeistin. Tänään oli myös synttäriryhmä illalla, jonka vuoksi oli vilkkaampaa illalla kuin arkena. Päivällä ei ollut juurikaan niin paljoa kiipeilijöitä, kun esimerkiksi viime lauantaina. Työaikani oli 12-19.

Aurinkoiset päivät näkyvät hyvinkin Hänkillä, kun ei ole niin paljoa asiakkaita, joten aika käy jonkun verran pitkäksi silloin, mutta silloin on myös hyvää aikaa kiipeillä.





Kommentit

  1. Hei Oona, ja hienoa, että kirjoitat blogiasi säännöllisesti ja että blogissasi on myös kuvia :) Plussaa tulee. Oma-aloitteisesti tunnut siellä toimivan. Jos on hieman hiljaisempaa, niin keksit itsellesi tekemistä, esim. kenkien järjestelyä, juomakaapin täyttöä jne. Hyvä homma! Kuten viime viikolla puhelimessa juttelimme, niin hyvät säät näkyvät sisäharrastuspaikkojen asiakasmäärissä pikaisesti. Tsemppiä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SEIKKAILUMATKAILU

ASIAKASPALVELIJAN ULKOINEN OLEMUS

VILLI- JA LUONNONYRTIT