TJK - VIIKKO 1

Maanantaina aloitin tjk jakson Kiipeilykeskus Hänkissä Hämeenlinnassa. Ensimmäisenä päivänäni tutustuin työympäristööni ja työkavereihin. Ensimmäinen päivä oli hyvin rauhallinen kun Hänkki ei ole edes virallisesti auki maanantaisin. Sain aluksi tutustua turvallisuus ohjeisiin ja kiipeillä, jotta minulla on kokemusta siitä mitä myyn. Minulle tuli yllätyksenä, että täällä voi myös järjestää syntymäpäiviä ja sain tutustua myös siihen. Kävimme perehdytyksiä läpi myös.
Tiistaina jatkoin tutustumista, enimmäkseen kassan käyttöön, joka oli yllättävän helppo käyttää vaikkakin erilainen kun mitä ennen olen käyttänyt. Kuuntelin paljon ohjeistuksia, jotka kerrotaan ensikertalaisille, jotta osaisin itsekkin ohjeistaa.
Keskiviikkona jatkoin kassalla työskentelyyn tutustumista ja se alkaa tuntua jo hyvin helpolta, joten voin tehdä sitä myös yksin. Kuuntelin taas ohjeistuksia ensikertalaisille. Nyt osaan jo ohjeistaa kiipeilykenkien valinnassa. Myös kannustin asiakkaita (varsinkin ensikertalaisia ja lapsia) jos he eivät välttämättä uskaltaneet kiivetä.
Torstai oli aika hiljainen alkupäivästä, joten ei ollut kauheasti tekemistä päivän aikana, mutta illasta alkoi taas tulemaan enemmän porukkaa joten seurasin taas ohjeistuksia ja olin kassalla. Myöhemmin piirtelin myös Villen tyttären Peppiinan kanssa.
Perjantaina oli myös aika hiljainen päivä, joten sain ihan rauhakseen kiipeillä, täyttää kylmäkaappia ja aamulla putsata patjat, pädit, siivota kenkäkaapin ja imuroida.

Viikon fiilikset ovat todella hyvät ja olen innoissani seuraavasta 7 viikosta, mitä on jäljellä. Olen iloinen, että valitsin Hänkin tähän tjk jaksoon paikakseni! Koko viikon on ollut remontti, jonka takia hallista on vain noin puolet käytössä, mutta sen pitäisi aueta jo ensiviikolla uuden seinän kera.


Kommentit

  1. Hieno kirjoitus Oona, ja kiva, kun olet laittanut kuvia myös mukaan - jatka samaan malliin :) Tuntuu, että olet päässyt hyvin jo töihin kiinni ja saanut tehdä monenlaisia asioita. Kun soitin tjk-ohjaajallesi, niin sait hyvää palautetta häneltä, hienoa :D Tsemppiä jatkoon :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SEIKKAILUMATKAILU

ASIAKASPALVELIJAN ULKOINEN OLEMUS

VILLI- JA LUONNONYRTIT