TJK - VIIKKO 3

Maanantaina ei ollut kauhean paljon ohjattavia asiakkaita, joten enimmäkseen opastin kenkien valitsemisessa ja otin liikuntalukkarilaisten tietoja ylös ja otin kassaa kun tarvitsi. Työaikani oli 11-18.
Tiistaina tulin ensimmäisenä paikanpäälle ja laitoin valot päälle. Tänään kävi koululaisryhmä, jota en kuitenkaan ohjeistanut vaan seurasin sivusta, miten se eroaisi, mutta ei eronnut juurikaan mitenkään. Enemmän piti kuitenkin rauhoitella porukkaa ja puhua paljon kovemmalla äänellä. Otin myös kassaa ja ohjeistin. Leikkasin myös uusille reiteille reittilappuja ja myös kuntoilupatjoja Kuntokiipeilyä varten. Työaikani oli 12-19.
Keskiviikkona aamuni alkoi tavallisesti patjan pyyhkimisellä ja kenkähyllyn järjestelyllä. Päivän aikana olin kassalla, kuuntelin vähän lisää ohjeistuksia ja ohjeistin itse. Katsoimme myös alkupäivästä kiipeilykilpailuja. Työaikani oli 12-19.
Torstaina aamusta imuroin hallin ja pyyhin patjan. Päivän aikana seurasin kun Eetu rakensi uutta reittiä, olin kassalla ja ohjeistin. Työaikani oli 12-19.
Perjantaina olin kassalla ja ohjeistin. Työaikani oli 12-19.
Lauantaina olin ensimmäistä kertaa töissä viikonloppuna Hänkillä. Se ei eronnut muuten juuri mitenkään, mutta heti rupesi tulemaan asiakkaita kun avasimme. Aamusta pyyhin patjan, järjestin kenkähyllyn ja imuroin hallin. Päivän aikana olin kassalla ja ohjeistin ensikertalaisia. Työaikani oli 11-18.

Ohjeistaminen ei enään jännitä niin paljoa, kuin ekoilla kerroilla ja ohjeet alkaa tulemaan jo ulkomuistista. Tällä viikolla käytin myös ensimmäistä kertaa Englantia kassalla ja ohjeistuksessa.


Kommentit

  1. Hyvä Oona :) Maanantaisin on aina kiva lukea blogiasi. Tuntuu, että sinulla alkaa olla työt hienosti hallussa ja englantiakin olet päässyt käyttämään. Hyvä myös, että olet päässyt työskentelemään viikonloppuisin ja näkemään eron arkipäiviin verrattuna. Tsemppiä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SEIKKAILUMATKAILU

ASIAKASPALVELIJAN ULKOINEN OLEMUS

VILLI- JA LUONNONYRTIT