TJK - VIIKKO 2

Tiistaina oli viikon ensimmäinen työpäivä, joka alkoi kuten tavallisesti patjan pyyhkimisellä ja hallin ja pukkareiden imuroimisella. Päivän aikana olin taas kassalla, tein uuden seinän nimiehdotuskilpailuun osallistumislappuja, sekä seurasin uusien kiipeilyreittien tekoa ja päivä meni nopeasti. Työaikani oli 12-19.
Keskiviikkona oli uuden kiipeilyseinän avajaiset, jonka vuoksi porukkaa oli ehkä jonkun verran enemmän kuin normaalina arkipäivänä. Kun tulin sain taas heti ruveta pyyhkimään patjaa, nyt oli taas vähän enemmän tekemistä siinäkin kun puolia hallista ei ole remontin aikana juurikaan pyyhitty. Sain taas olla kassalla ja seurata ohjeistuksia. Nyt pikku hiljaa alkaa tuntumaan, että kohta se onnistuu itseltäkin. Työaikani oli taas 12-19.
Torstaina Päivi kävi aamupäivästä täällä. Sen jälkeen pyyhin normaalisti patjan ja imuroin matot ja pädit. Päivä oli kokonaisuudessaan aika hiljainen, joten oli paljon aikaa kiipeillä ja tutustua uusiin reitteihin, myös katsomalla muiden kiipeilyä. Päivä meni kuitenkin todella nopeasti. Työaikani oli tänään 11-18.
Perjantaina opin paljon uutta, kuten mistä tulee halliin valot ja kuinka ulko-ovi avataan, koska en vielä tiennyt niitä. Aamulla pyyhin patjan ja imuroin kuten normaalistikkin. Harjoittelin myös ohjeistamista tänään ja ohjeistin muutamia uusia kiipeilijöitä. Tänään oli myös ensimmäistä kertaa synttäriryhmä tjk:ni aikana, joka tuli vähän yllätyksenä, joten piti tehdä tosi nopea pikasiivous, mutta kaikki meni kuitenkin hyvin! Otin myös kuvia kiipeilijöistä Hänkin eri somekanaviin. Työaikani oli 12-19.


Työvaatetus ei ole määritelty muuten kun siistit vaatteet ja sellaiset missä pystyy liikkumaan. Normaalisti minulla on päällä joko urheilulegginssit ja huppari tai collegehousut ja musta pitkähihainen paita.

Kommentit

  1. Hyvä Oona ja hienoa, että olet päässyt myös ohjaamaan asiakkaita :) Uusia asioitakin olet oppinut ja opit jatkossa varmasti lisääkin. Vastuuta annetaan, kun hoitaa työt hyvin. Jos vain mahdollista, niin laita blogiisi myös kuvia, mutta sovi niiden pelisäännöistä ensin tjk-ohjaajasi kanssa. Niin ja kiva, että olet kirjoittanut blogiasi siten, että kerrot töistäsi eri viikonpäivinä. Ja hyvä, että otat tuolta luokan FB-sivuilta aina jonkin kohdan (tässä työvaatetus), josta kerrot hieman blogissasi. Tsemppiä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SEIKKAILUMATKAILU

ASIAKASPALVELIJAN ULKOINEN OLEMUS

VILLI- JA LUONNONYRTIT