TUHOTUT TALOT - KADONNEET KODIT

Olimme tänään luokan kanssa Tuhotut talot - kadonneet kodit opastuskierroksella. Se alkoi museo Skogsterin aulasta ja päättyi Kumppanuustalolle.

Opas otti ryhmämme haltuun ihan hyvin, mutta välillä hän vaikutti hieman ärsyyntyneeltä jos emme oikein keskittyneet asiaan. Hän olisi voinut hallita paremmin ja hän olisi voinut yrittää innostaa meitä paremmin koska meni vähän kiinnostus siinä vaiheessa kun hän ärähti että olkaa hiljaa tai se opastus oli ohi.

Opastus loppui vähän tyhmästi koska hän vaan sanoi että tää on nyt tässä kun oltiin käyty kaikki kuvat läpi joita katsoimme. Kyllä me tiedettin että se loppui Kumppanuustalolle, mutta olisi ollut kiva vaikka kun tulimme siihen että tässä on nyt viimeinen kohde jota käsitellään.

Opas osasi kohteen ihan hyvin, vaikka hän luki aika paljon suoraan tabletilta tietoa, mutta kyllä hän osasi vastata myös hyvin pelkällä omalla tiedolla.

Vuorovaikutus välillämme oli ihan hyvä. Olisimme varmaan olleet kiinnostuneempia kierroksesta jos siitä olisi kerrottu enemmän aikasemmin ja olisimme osautuneet varautua oikeanlaisin vaattein sen verran pitkään ulkoiluun, koska kuvittelimme vain että kävelemme ulkona eikä pysähdytä matkalla kymmeneksi minuutiksi kerrallaan seisomaan.

Opin kierroksella, että kuinka erilaiselta Hämeenlinnan keskusta on näyttänyt noin 100 vuotta sitten kuin nyt. Mielestäni silloin oli paljon kauniimpia rakennuksia kuin nykyään. Ja en tiennyt, että jotkut Hämeenlinnan rakennukset ovat niin vanhoja ja että niin paljonkin vanhoja rakennuksia on säilytetty. Se oli myös outoa kuinka tutulta kaikki rakennukset ja paikat näyttivät vaikka tunnisti vain että mistä kohtaa kuva oli otettu kaupungilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SEIKKAILUMATKAILU

ASIAKASPALVELIJAN ULKOINEN OLEMUS

VILLI- JA LUONNONYRTIT