PERINNEPUODISTA...GOODMANIIN

1. Perinnepuodissa on yleensä joku teema ja se ei välttämättä ole ympäri vuoden auki ja aina samassa paikassa, eli se voi esimerkiksi olla pop up kauppa.

2. Siellä on enemmän matkailuun tarvittavia tuotteita esim. karttoja. Lähiö-elintarvikekaupassa on yleensä vain kaikki perustarvikkeet eikä mitään ylimääräistä joten se ei ole matkailijalle välttämättä sopiva jos etsii matkailuun tarvittavia tarvikkeita.

3. Kauppakeskus Goodman on hyvä matkailijoille, jotka haluavat vain pysähtyä esimerkiksi vessaan ja syömään, mutta eivät halua pysähtyä millekkään Abc:lle tai vastaavalle, koska se on rakennettu moottoritien päälle ja sinne on helppo tulla Helsingistä tai Tampereelta päin. Mun mielestä se ei oo kauheen hyvä matkailukohde koska tässä lähellä (Helsinki, Tampere) on parempia shoppailu mahdollisuuksia ja kauppakeskusia.

Kuvahaun tulos haulle kauppakeskus goodman

4. Ikeassa on halpaa ruokaa joka on aikalailla kaikkialla samanlaista oli ostoskeskus missä tahansa päin maailmaa. Siellä on muutenkin halpaa ja sinne on helppo pysähtyä matkalla, koska yleensä ne on mootoritien lähellä.

Kuvahaun tulos haulle ikea

5. Siellä on kahviloita ja ravintoloita. Siellä on Zones by Särkänniemi- sisähuvipuisto lapsille. Ideapark on hyvä matkailukohde juuri lapsiperheille jos perheessä on vaikka isompia ja pienempiä lapsia niin ne voi jättää keskenään sisähuvipuistoon kun vanhemmat voi mennä shoppailemaan. Siellä on myös kuntosali ja autokauppa.

Kuvahaun tulos haulle ideapark

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SEIKKAILUMATKAILU

ASIAKASPALVELIJAN ULKOINEN OLEMUS

VILLI- JA LUONNONYRTIT