PEREHTYMINEN TYÖSSÄOPPIPAIKKAAN

Olen työssäopissa Hämeenlinnassa kauppakeskus Goodmanissa kahvila Café Il Mondossa. Kahvilan ovat perustaneet Mahmut Tekes ja hänen vaimonsa Eevi Tekes vuonna 2011 ensimmäiselleen paikalleen kävelykatu Reskalle ja vuonna 2014 kauppakeskus Goodmanissa nykyiselle paikalleen Hämeenlinnassa. Muita kahviloita on Lahdessa kauppakeskus Karismassa ja Vantaalla kauppakeskus Dixissä.

Café Il Mondo on iloinen ja odotettu kohtaamispaikka jonka tarkoituksena on tarjota asiakkaille ylivertaisia palvelukokemuksia ja makuelämyksiä, hyödyntäen nykyaikaisia palvelukanavia ja maksutapoja. Il Mondo kerää asiakkailtaan jatkuvasti palautetta ja hyödyntää sitä parantaakseen toimintaansa.

Yrityksen työntekijöillä on osalla ammatillinen koulutus, mutta joillain on vain työkokemusta ja sillä pärjää. Ammatillisen koulutuksen jälkeen pitäisi omata taidot omatoimisuuteen ja hyvään motivaatioon.

Yrityksen toiminta ja tuotteet ovat aina tuoreita ja sitä seurataan aistien ja omavalvonnan avulla. Henkilökunnalle tiedotetaan yrityksen asioista palavereilla ja "pienemmistä" asioista WhatsAppin avulla. Uudet työntekijät perehdytetään työhön perehdytysvuoroilla, jolloin opetetaan miten toimia yritykssä. Café Il Mondon imago on, että se on Hämeenlinnalainen perheyritys ja asiakkaita palvellaan yksilöllisesti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SEIKKAILUMATKAILU

ASIAKASPALVELIJAN ULKOINEN OLEMUS

VILLI- JA LUONNONYRTIT