LUONTOMATKAILUYRITYS VARSINAIS-SUOMI



Mulla oli alueena Varsinais-Suomi ja sieltä päädyin valitsemaan luontomatkailuyrityksekseni SaariToursin.

SaariTours järjestää järjestöille, yrityksille, kouluille tai yritysporukoille reissuja Turun ja Ahvenanmaan saaristoon.

SaariTours on erikoistunut luontomatkailuun polkupyöräillen. Pyöräreittejä on valmiina paketteina mutta niitä voi myös räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.

kuva_perhelautalla

SaariTours järjestää myös kalastusretkiä. Kalastusretket ovat opastettuja ja alkavat asiakkaan valitsemasta paikasta ja he eivät tarvitse mitään muuta mukaan kuin kalaonnea, koska kaikki muu sisältyy hintaan.

kuva_yksittais2

Ryhmille voidaan järjestää myös matkoja esim. Seilin saareen, Örön linnakesaariin, Tammisaareen, retki jossa kierretään sotahistoriallisia kohteita- Rengastielle järjestetään yhden ja kahden päivän retkiä.


Yrityksen tuotteet ja palvelut sopivat mielestäni henkilöille jotka ovat kiinnostuneet Turun ja Ahvenanmaan saaristosta ja tykkäävät liikkua ulkona.

Yrityksen nettisivut ovat melko helppokäyttöiset ja hyvin tehdyt. Valittavia kieliä on suomi, ruotsi ja englanti. Yrityksellä on Facebook sivut, Pinterest, Twitter, Tumblr, LinkedIn, Reddit ja Google+.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SEIKKAILUMATKAILU

ASIAKASPALVELIJAN ULKOINEN OLEMUS

VILLI- JA LUONNONYRTIT