MATKAMESSUT

Menimme koko matkailualan kanssa Helsingin messukeskukseen matkamessuille. Messut olivat kivemmat mitä olin aiemmin ajatellut, koska en ollut ennen käynyt siellä ja ei oikeastaan ollut isoja odotuksia vaikka tiesin että ne ovat isot messut, mutta en osannut kuvitella kuinka isot ne oikeasti olivat. Oli helppo mennä tutustumaan osastoihin kun ne olivat houkuttelevan näköisiä ja kun henkilökunta näytti iloiselle ja mukavalle.

Finnairin osasto oli varmaan kivoin mielestäni koska sinne oli laitettu kuvat ovista jotka näyttivät että ne olisi ulkomailla. Edessä oleva lattia oli koristeltu kivasti. Ja kiva lisä oli että siinä pystyi ottamaan kuvia ja sitten siinä oli myös nainen joka otti meistä kuvat polaroid- kameralla! Jungle Juice Barin pisteellä pystyi ostamaan normaalihintaisia smoothieita ja juomia joita saa sen smoothie- ja mehubaareista. Join inkivääri shotin ja se aukasi kunnolla nenän ja vei hieman kipeän olon pois nopeasti. Ninnin kanssa käytiin Samppalinnan kesäteatterin pisteellä vähän pelaamassa Black Jackia ja tuli pari voittoa.























Vähiten kiinnostavia osastoja oli osastot johon ei oltu panostettu juuri yhtään eikä siellä näkynyt siihen pisteeseen kuuluvia henkilökunnan jäseniä oikeastaan missään. En jäänyt niitä pahemmin tutkimaan koska ne eivät olleet kiinnostavia joten niistä ei oo kuvia tai en tiiä mitään yritysten nimiä...

Erinomaista palvelua sain Finnairin, Samppalinnan kesäteatterin Black Jack- pisteellä ja Meksikon pisteellä koska sieltä sai hienot hatut, myös Intian piste jossa sai ilmaiset hennatatuoinnit oli kiva paikka vaikka löysimme sen ehkä puolitoista tuntia ennen kuin oli lähtö ja tuli vähän kiire lähteä, koska siinä meni kauemmin kuin ajattelimme. Eli siinä olisi voinut olla mahdollisesti toinen "tatuointien" tekijä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SEIKKAILUMATKAILU

ASIAKASPALVELIJAN ULKOINEN OLEMUS

VILLI- JA LUONNONYRTIT