KATTAUSKILPAILU

Tehtävänämme oli suunnitella kattaus kattauskilpailua varten. Saimme itse valita teemamme. Ryhmääni kuului Erika ja Jenna. Meidän teemana oli joulu.

Saimme idean siihen kun kävimme varastossa ja siellä oli paljon jouluun liittyviä tavaroita, joista saimme paljon erilaisia ideoita. Aluksi meillä oli ihan eri teema mielessä mutta niiden tavaroiden näkeminen selvensi ideaamme, kun olimme kuitenkin miettineet joulua jonkun verran.

Kaikki katoimme pöytää ja yritimme saada siitä mahdollisimman hienon ja hillityn ettei pöytä ollut ihan täynnä, koska alunperin olimme laittamassa enemmän tavaroita pöydälle kun päädyimme sittenkin laittamaan. Opin että less is more (vähemmän on enemmän) koska pöydästä tuli paljon kauniimpi ja hienompi kun siinä oli vähemmän asioita. Onnistuimme mielestäni hyvin ryhmätyössä, koska alusta asti olimme kokoajan melkein samaa mieltä asioista eikä ollut pahemmin erimielisyyksiä asioista. Jos tehtävä annettaisiin uudestaan niin suunnittelisin enemmän itse kattausta ja sitä miltä pöytä näyttää ja mitä siinä on päällä kuin miettisin niitä tavaroita joita voisimme käyttää, jota emme loppujen lopuksi edes käyttäneet.

Tehtävä oli mielestäni tosi kiva ja sitä oli mukava tehdä ja oli kiva ottaa kuvia siitä kun olimme valmiita! Tässä vielä kuvia kattauksesta.





























Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SEIKKAILUMATKAILU

ASIAKASPALVELIJAN ULKOINEN OLEMUS

VILLI- JA LUONNONYRTIT